Helpen


Als u hieronder op een link klikt, dan verlaat u onze site. Right.com en Rightmanagement.nl onderschrijven deze websites niet. Deze links worden beschikbaar gesteld zodat u de gratis software kunt verkrijgen die nodig is om op sommige websites documenten te bekijken of om audio- en videobestanden af te spelen.

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de website van Right Management. Wij hebben de volgende informatie voor u op een rij gezet zodat u gemakkelijk door onze site kunt surfen. Voor verdere informatie of extra hulp kunt u contact met ons opnemen.

Webbrowsers

Deze website werkt het beste met de meest recente versies van webbrowsers. Deze zijn gratis te downloaden. Als u nog niet de meest recente versie van Microsoft Internet Explorer of Mozilla Firefox hebt, raden wij u aan om hieronder op de link naar keuze te klikken en de download- en installatieinstructies op te volgen.

Adobe Flash

Een gedeelte van de informatie op deze site gebruikt Adobe Flash. Voor toegang tot deze informatie hebt u een gratis Flash plug-in nodig. Als u niet de meeste recente versie van de gratis Fash plug-in hebt geïnstalleerd, raden wij u aan om deze downloaden via de website www.adobe.com. 

Adobe Acrobat Reader

Deze website bevat informatie in de vorm van PDF-bestanden. Wij gebruiken dit type bestand om er zeker van te zijn dat de lay-out en het ontwerp behouden blijven bij het downloaden en printen van het bestand. Om PDF-bestanden online te bekijken, hebt u de gratis Adobe Acrobat Reader plug-in nodig. Als u niet de gratis Adobe Acrobat Reader plug-in hebt geïnstalleerd, raden wij u aan om deze downloaden via de website www.adobe.com.

Audio-/Videobestanden

Deze website bevat directe weergave van audio- en videobestanden welke kunnen worden afgespeeld via Windows Media Player, Real Player of Quick Time. Als u geen van deze audio-/videospelers hebt geïnstalleerd, raden wij u aan om deze te downloaden.  

Pagina's van deze website printen

Veel pagina's van deze site zijn voorzien van een "Print"-optie op de pagina. Door hierop te klikken, opent u een printer dialoogvenster. U kunt pagina's van deze site ook printen door op "Bestand" en daarna "Print" te klikken in het menu bovenaan uw webbrowser. Tevens kunt op een PC het actieve venster uitprinten door op "Control + P" te drukken. Op een MAC kunt u het actieve venster uitprinten door op "Command + P" te drukken.

Schermresolutie

Deze website komt het beste tot zijn recht bij een schermresolutie van 1024x768 of hoger. Bezoekers met een lagere schermresolutie moeten wellicht horizontaal scrollen om de gehele website te zien. Bij bezoekers met een hogere schermresolutie verschijnen er witte randen rondom de website.

Om de schermresolutie op een PC te wijzigen gaat u naar "Instellingen" en daarna naar "Configuratiescherm" vanuit het "Start"-menu. Klik op "Beeldscherm" en daarna op "Instellingen" en pas de schermresolutie aan in de rechteronderhoek van het dialoogvenster. Als u de gewenste resolutie hebt gekozen, klikt u op "OK". Op een MAC kunt u de schermresolutie wijzigen door onder het Apple-icoontje op "Control Panel" te klikken. Klik op "Beeldschermen" en pas de resolutie desgewenst aan. Klik daarna op "OK".

Privacy

Lees meer over het Right Management Privacybeleid.