Loopbaanmanagement

Jobaanbieder tot loopbaanbegeleider

Onderzoeken tonen aan dat het ondersteunen van de professionele loopbaan van werknemers de belangrijkste drijfveer is voor de betrokkenheid, het behouden en de productiviteit van personeel. Vele bedrijven vertrouwen echter nog steeds volop op verouderde praktijken, zoals de jaarlijkse evaluatie van de prestaties ('één en gedaan'), om prestaties te managen. Onze oplossingen in loopbaanmanagement kunnen uw organisatie naar een hoger niveau tillen met de volgende strategieën:

 • Werknemers voorzien van de hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun loopbanen te ontwikkelen
 • Loopbaangesprekken opnemen in uw lopende praktijken van prestatiemanagement
 • Managers opleiden en hen leren hoe ze een band moeten smeden met werknemers, eerder dan te vrezen voor loopbaandiscussies
 • Gebruik maken van assessmentmethodologieën om werknemers hun loopbaan in kaart te helpen brengen, in lijn met hun sterktes
 • Werknemers met het grootste potentieel voor mobiliteit en groei binnen de organisatie begrijpen

Samenwerken met Right Management voor loopbaanmanagement zal u de grootste talenten helpen aantrekken, betrekken en behouden, terwijl u ook de nodige hulpmiddelen zult krijgen om uw werknemers de mogelijkheid te bieden hun eigen loopbaan in handen te nemen.

Diensten van loopbaanmanagement

Een effectieve loopbaanmanagementstrategie verhoogt de werknemerswaarde, en resulteert in een verbeterde productiviteit, betrokkenheid en behoud van het personeel voor de werkgevers.

Door een beroep te doen op de assessments en loopbanexpertise van Right Management:

 • Bedrijfsleiders kunnen een actievere rol spelen in het loopbaanmanagement van hun werknemers, wat leidt tot meer wendbaarheid en behoud van het personeel in de organisatie.
 • Individuen kunnen beroep doen op onze coaching en onze competenties op het vlak van loopbaanontwikkeling om opportuniteiten voor continue ontwikkeling te begrijpen en een carrièrepad uit te stippelen in lijn met hun sterktes en dun doelen. 

In het licht van het gebrek aan talent, verkeerde mensen op de verkeerde plaats en de nood om sneller tot waardecreatie te komen, erkennen bedrijven het belang om aantrekkelijker te worden voor een werkkracht die meer opties heeft dan ooit tevoren. Omdat werknemers ongeïnspireerd zijn door op taken gebaseerde jobs en een gebrek aan doorgroeimogelijkheden, zullen ze andere oorden opzoeken, waardoor het voor werkgevers moeilijk wordt om institutionele kennis te behouden en toekomstige leiders binnen de organisatie vooruit te helpen.

 

Right Management helpt organisaties en individuen te winnen door diensten van loopbaanontwikkeling en oplossingen ter bevordering van bedrijfssuccessen op lange termijn aan te bieden. Wij voorzien:

Loopbaanontwikkeling — Blijven en groeien

 • Een focus creëren op loopbaanontwikkeling binnen uw organisatie om individuele loopbaanplanning te faciliteren
 • De betrokkenheid van het personeel vergroten door uw managementteam bij te scholen in het voeren van loopbaangesprekken met uw werknemers.
 • Hulpmiddelen en workshops helpen werknemers vaardigheden en competenties ontwikkelen in lijn met de individuele behoeften en die van de organisatie.

Loopbaanmobiliteit — Blijven en veranderen

 • Interne mobiliteit creëren en verbeteren door talent te gebruiken, te behouden en te herschikken volgens de behoeften om marktdynamieken beter op te vangen.
 • Werknemers betrekken bij hun eigen loopbanen door te zorgen voor nieuwe ervaringen en groeimogelijkheden.
 • Werknemers bijstaan bij het ontwikkelen van een persoonlijk merk en het verbeteren van hun loopbaanbereidheid zodat ze er beter voorstaan om hun sterktes binnen uw organisatie te promoten.

Loopbaanbesluitvorming — Blijven of vertrekken

 • Gebruikmaken van assessment om inzicht te verwerven in de belangrijkste sterktes en voorkeuren om de loopbaanplanning te faciliteren.
 • Werknemers mondiger maken om meer duidelijkheid te krijgen betreffende hun loopbanen, zodat ze doordachte beslissingen kunnen nemen met betrekking tot hun volgende stappen.
 • Werknemers die ontdekken dat hun huidige functie niet echt goed bij hen past, kunnen een beroep doen op de tools en middelen van RightEverywhere om elders een andere baan te zoeken of alternatieve opties te overwegen, zoals zelfstandige worden bijvoorbeeld.

RightEverywhere® Online loopbaanplatform

Onze oplossingen maken gebruik van RightEverywhere®, op maat van uw bedrijfsbehoeften met tools en middelen voor loopbaanontwikkeling. Gebruikers ontwikkelen inzichten in hun sterktes en vaardigheden om op die manier in te zien welk potentieel ze hebben, hun loopbanen in kaart te zetten, en vooruitgang te boeken in hun professionele loopbaan.

Een effectieve loopbaanmanagementstrategie helpt organisaties winnen. Met onze ervaring van meer dan 35 jaar in het ontwikkelen en begeleiden van mensen, zullen we uw werknemers evalueren en zorgen voor loopbaanmanagementprogramma's op maat van uw werknemers om binnen uw organisatie meer wendbaarheid te creëren.

Explore More of Our Solutions

We are global career experts. With a shared focus on organizational effectiveness, individual development and career management, we help companies and individuals achieve success.

OUTPLACEMENT SERVICES

In België wordt outplacement in het kader van individueel ontslag geregeld via 3 verschillende stelsels : het Algemeen Stelsel, het Subsidiair Stelsel en het Facultatief Stelsel.

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

87% van de organisaties gelooft niet dat ze toekomstige leiders geïdentificeerd hebben om kritische functies in te vullen. Zoekt u kandidaten 'uit het juiste hout gesneden' of is uw pijplijn van leiderschapsontwikkeling lek? Ontdek hoe ons P3-leiderschapsmodel u kan helpen de juiste leiders in uw organisatie te identificeren, ontwikkelen en behouden.

ORGANISATIE-EFFECTIVITEIT

Talentisme, niet kapitalisme. Portfolio werknemers. De 'uberisatie' van werk. Wendbaarheid via werknemersanalyse. De Human Cloud. Eerst het doel, dan het salaris. Een effectieve organisatie zijn is vandaag de dag een gloednieuw balspel. Right Management kan hulpmiddelen en strategieën voorzien om succesvol te zijn met uw organisatie in de Human Age.