Right Management

Wij stellen organisaties in staat toptalent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden in de snel veranderende wereld van werk.

CONTACT

Right Management, onderdeel van Talent Solutions, heeft meer dan 40 jaar ervaring in talentontwikkeling. Onze op inzicht- en technologie gebaseerde diensten sluiten optimaal aan op de waarden, visie, cultuur en doelstellingen van organisaties. Wij verbeteren de capaciteiten van je medewerkers, zodat je talent en organisatie tegemoet komen aan de eisen die vandaag de dag worden gesteld.

Outplacement

Onze outplacementdiensten hebben al meer dan 3,5 miljoen mensen geholpen. Zij maakten de overstap naar een nieuwe loopbaan of ontdekten andere nieuwe mogelijkheden om hun carrière vorm te geven. Met maatwerkprogramma's op alle niveaus ondersteunen wij medewerkers in je organisatie bij het zetten van hun volgende stap. Zo blijft de bedrijfscontinuïteit behouden en beschermen we de reputatie van je organisatie.

LEES MEER

Loopbaanontwikkeling

Een strategie voor loopbaanontwikkeling is de sleutel tot het succes van de organisatie: wereldwijd is het tekort aan talent op een historisch hoog niveau. We maken de medewerkers in je organisatie wendbaarder. Dat doen we door de juiste rollen toe te kennen aan de juiste talenten, door ons platform voor talentervaring RightMAPTM in te zetten en door flexibele programma's voor managers en individuele medewerkers aan te bieden.

MEER WETEN

Leiderschapsprogramma's

De leiderschapsprogramma's van Right Management worden gevoed door ons eigen leiderschapseffectiviteitmodel. Zodat je zeker weet dat je in de juiste medewerkers investeert. We maken wereldwijd gebruik van gevalideerde assessments en deskundige coaching om de leiders van vandaag en morgen in kaart te brengen en te ontwikkelen.

LEES MEER

Talent Solutions

Wij helpen jouw organisatie om personeel op een nieuwe manier te werven, te beheren en te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat je nu en in de toekomst over het juiste talent beschikt. We bieden wereldwijde, geïntegreerde, data-driven oplossingen voor de hele talentcyclus: van het werven en aantrekken, het opleiden en ontwikkelen tot en met het behouden van talent.

WORKFORCE CONSULTING

Bouw een sterk, op talent gebaseerd fundament voor strategische workforce-initiatieven om groei te creëren voor de lange termijn. Wij bieden een aanpak gebaseerd op samenwerking, kennis en inzicht. Van workforce-planning en talentoptimalisatie tot en met bij- en omscholing.

WORKFORCE ANALYTICS

Neem betere, data-driven beslissingen over talent, de middelen die je inzet en je talentplanning. Onze wereldwijde business- en marktkennis biedt inzichten in de arbeidsmarkt, die de basis vormen voor het nemen van bedrijfsbeslissingen.

DATA-DRIVEN OPLOSSINGEN

Met de toename van workfoce-data hebben organisaties een partner nodig die helpt bij het interpreteren van inzichten. Zo kom kom je sneller tot strategische, toekomstgerichte beslissingen. Door het inzetten van assessments en onze diepgaande analytische mogelijkheden bieden wij talentinzichten voor het optimaliseren van je workforce.